Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 La "Foto de l'Any 2013" del Patronat de Turisme és una imatge de Dani Seró

La "Foto de l'Any 2013" del Patronat de Turisme és una imatge de Dani Seró

La "Foto de l'Any 2013" del Patronat de Turisme és una imatge de Dani Seró

Es tracta d'una pinya castellera a la Plaça del Rei
La "Foto de l'Any 2013" del Patronat de Turisme és una imatge de Dani Seró @Danisero- Foto guanyadora.
23/04/2014

 

Una fotografia de Dani Seró (@danisero) ha estat escollida la millor foto de l'any 2013 pels visitants de l'exposició #Fotodeldia: Tarragona en 365 imatges, a l'Espai Turisme. La imatge mostra el moment en què es tanca la pinya d'un castell de la Colla Jove Xiquets de Tarragona a la plaça del Rei, amb la paraula Tarraco de fons. La foto de Seró, que ja va guanyar el mes de maig de l’any passat, ha obtingut 26 vots d'un total de 102 emesos. El segon lloc del podi, amb 18 vots, correspon a Francesc Gual (@franxesy), amb una fotografia d’ambient del carrer Major i la Catedral de fons. El tercer lloc, amb 16 vots, ha estat per a Jeremy Alonso (@explaytgn) i la seva imatge de la Catedral un dia ennegrit de núvols.

En Dani Seró, com a autor de la foto més votada, ha guanyat una visita guiada per Tarragona en Segway per a dues persones i un àpat (també per a dues persones) en un restaurant del col·lectiu Tarragona Gastronòmica.

El concurs de la #fotodeldia ha esperonat l’aparició d’imatges a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #Tarragona. Els primers mesos del concurs es penjaven una cinquantena d’imatges de la ciutat i actualment n’hi ha més de dues-centes cada dia, xifra que pot arribar a les 500 imatges els caps de setmana i festius. Cal destacar també l’èxit de l’exposició #Fotodeldia: Tarragona en 365 imatges a l’Espai Turisme, que ha estat visitada per nombroses persones, un centenar de les quals han accedit a votar la millor foto de 2013. Val a dir també que entre els votants hi ha turistes de diferents nacionalitats, com holandesos, anglesos, francesos o russos, entre d’altres, que han volgut participar.

Pel que fa al premi per al públic (un sorteig entre tots els participants al concurs), el guanyador ha estat en Josep Maria Bertran Vinaixa, que ha guanyat una visita guiada per Tarragona (per a dues persones) amb bicicleta elèctrica i un àpat (també per a dues persones) en un restaurant del col·lectiu Tarragona Gastronòmica.

Segells de reconeixement d’administració oberta