Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs sobre consum financer i altres temes de consum

L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs sobre consum financer i altres temes de consum

L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs sobre consum financer i altres temes de consum

El curs és gratuït, en línia i comptarà amb una jornada presencial el matí del pròxim dissabte 18 d'octubre
L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs sobre consum financer i altres temes de consum Cartell de la Jornada presencial
13/10/2014

 

L'informe elaborat per ADICAE l'any passat sobre el nivell de cultura financera a l'Estat espanyol posava en evidència la necessitat de millorar-la i també la demanda de la societat de mesures per posar-hi remei. Al voltant d'un 90% expressava la necessitat de formar-se i el 70% posava la seguretat i la prevenció d'abusos com a motiu principal.

És per això que l'Associació ha engegat un projecte formatiu que pretén dotar als participants d'eines tant teòriques com pràctiques per aprendre sobre consum financer i treballar per la defensa de les persones consumidores en l'àmbit financer i en els grans temes del consum. El curs ha estat elaborat per experts en la matèria i es realitzarà en línia a través de la plataforma educacionfinanciera.adicaeonline.es, on es pot fer la inscripció.

El curs també compta amb una jornada presencial el matí del dissabte vinent, 18 d'octubre, amb la participació de professionals i acadèmics a la seu de l'Associació de Tarragona. Sota el títol "Reptes dels consumidors a la societat actual" per parlar de la perspectiva de l'accés a l’habitatge al segle XXI amb Elga Molina i Roig, professora de dret de la Universitat Rovira i Virgili; les claus dels productes d’estalvi-inversió amb Jordi Andreu, professor d’economia de la Universitat Rovira i Virgili; i els reptes de l’economia col·laborativa a càrrec de Miquel Ferrer, advocat d'Ecolaborativa. A més hi assistirà la participació de Patricia Antón Martínez, consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona.

Per a assistir-hi cal confirmar assistència a tarragona@adicae.net o al telèfon 685 919 241

Segells de reconeixement d’administració oberta