Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 L'Associació de Restauradors de l'Eixample de Tarragona, ART(e), presenta l'acció gastronòmica "Chartreuse a taula"

L'Associació de Restauradors de l'Eixample de Tarragona, ART(e), presenta l'acció gastronòmica "Chartreuse a taula"

L'Associació de Restauradors de l'Eixample de Tarragona, ART(e), presenta l'acció gastronòmica "Chartreuse a taula"

Establiments de restauració, dues pastisseries i una gelateria oferiran diversos plats, pastissos i gelats amb el tradicional licor com a fil conductor.
31/03/2014

 

L'Associació de Restauradors de l'eixample de Tarragona ART(e) es presenta en societat avui dilluns, 31 de març, amb una acció gastronòmica al voltant de la cuina i del Chartreuse.

Així, de l’1 al 27 d’abril, tretze restaurants, dues pastisseries i una gelateria organitzaran l’activitat Chartreuse a taula amb la qual oferiran un seguit de plats i platets, tastos, pastissos i gelats amb el Chartreuse com a fil conductor.

Cada local participant oferirà, a la seva carta, algun suggeriment maridat amb el cèlebre licor, groc o verd. Per exemple, es podrà triar entre un ceviche peruà de Chartreuse amb llet de tigre, llagostins i oli de coriandre; unes sèpies ofegades amb ceba tendra “al cop de puny” aromatitzades amb Chartreuse groc; un coulant de moniato i foie al Chartreuse o uns mil fulls de tàrtar de bou al Chartreuse amb cruixents de pa, que s’elaborarà davant del client. En total seran 45 degustacions diferents.

La regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha remarcat el fet que la nova associació de restauradors ART(e) es presenti amb una acció gastronòmica al voltant d’un producte tan tarragoní com és el Chartreuse, alhora que ha destacat el dinamisme del sector. “Molta de la gent que ens visita, sobretot el turisme de proximitat, destaca les constants iniciatives gastronòmiques de Tarragona. I aquest és un turisme que aconseguim fidelitzar a través d’aquest tipus d’accions”.

Prèviament a l’acció gastronòmica del Chartreuse a taula, avui dilluns 31 de març a les 21 h, se celebrarà un sopar al restaurant Barquet on, pel preu de 35€, es podran degustar diferents plats i platets maridats amb còctels combinats amb Chartreuse. Val a dir que el sopar d’aquesta nit comptarà amb la col·laboració de coctelers de renom de la cocteleria Bobby Gin de Barcelona que elaboraran els combinats amb Chartreuse i amb cava De Muller.

En el marc d’aquesta acció, l’Associació de Restauradors de l’eixample de Tarragona presentarà a la Casa de la Festa, el dimecres 9 d'abril a les 19 h, un llibre de receptes de la cuina del Chartreuse. En aquest receptari hi han participat gairebé tots els integrants d’ART (e), tret de Sisco Airlines, Mas Folch i Xamfrà del Fòrum, que es van incorporar més tard. Al llibre hi trobareu receptes dels restaurants 20 à la Rambla, Barquet Tarragona, Cocvla, Degvsta, De vins, El Terrat, Lola Tapes, Mare Nostrum, Ona Restaurant, Toca Peron; així com les pastisseries Palau i Pastissos de Crema i la gelateria Raffa Gelati.

L’acció gastronòmica Chartreuse a taula està patrocinada per De Muller i Chartreuse i compta amb el suport de Tarragona Turisme, Tarragona Gastronòmica i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta