Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi" es prorroguen fins al diumenge 2 de març

Les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi" es prorroguen fins al diumenge 2 de març

Les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi" es prorroguen fins al diumenge 2 de març

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) decideix allargar una setmana més les jornades atès l’èxit assolit
20/02/2014

 

Les jornades gastronòmiques organitzades per l’ARPA, La Part Alta Somriu a la Crisi, es prolongaran fins al diumenge vinent 2 de març. Aquesta és la decisió que ha pres l’associació gastronòmica, motivada pel gran volum de públic que hi ha volgut participar.

El president de l’ARPA, Q. Quinsac, ha explicat que: “La resposta per part del públic ha superat totes les expectatives. Prorrogant una setmana més les jornades, pretenem que totes aquelles persones que han intentat reservar taula però no han pogut perquè els restaurants estaven complets, tinguin una última oportunitat de gaudir de les jornades”.

Per part de la regidora de comerç i turisme de l’Ajuntament, Patrícia Anton, “aquesta iniciativa és un bon exemple de l’èxit que tenen les propostes ciutadanes i que a més en l’àmbit de la restauració responen a la bona gastronomia de la nostra ciutat i dels nostres cuiners”.

A les jornades La Part Alta somriu a la crisi hi participen 15 restaurants del Casc Antic i 10 cellers del territori. L’objectiu és apropar la millor cuina a un preu ajustat. El públic pot gaudir de menús i menús degustació per 19 euros i 30 euros. A més per cada ampolla de vi, els clients en reben una igual de regal per gaudir-la a casa seva. Aquells que ho demanin, també reben 2 hores d’aparcament gratuït.

Més informació a la web d’ARPA.

Segells de reconeixement d’administració oberta