Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Més de 1.000 viatgers han gaudit ja del viatge en el temps amb el tren turístic Tarraco Talgo

Més de 1.000 viatgers han gaudit ja del viatge en el temps amb el tren turístic Tarraco Talgo

Més de 1.000 viatgers han gaudit ja del viatge en el temps amb el tren turístic Tarraco Talgo

Aquest és un projecte de Renfe amb col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Talgo i el Museu del Ferrocarril de Catalunya
01/09/2014

 

Des de la seva posada en funcionament, més de 1.000 viatgers ja han gaudit del viatge en el temps en el Tren Turístic Tarraco Talgo. Amb aquest producte, Tarragona i el seu passat s’ofereixen als visitants que vulguin gaudir d’una experiència històrica única sobre rails que comunica Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Tarragona.

Aquesta iniciativa, que ha dut a terme Renfe amb col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’empresa Talgo i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, permet al viatger tornar a gaudir del que va ser batejat com a “Catalán Talgo” el juny del 1969 quan per primera vegada es comunicava Barcelona amb Ginebra sense necessitat de transbord a la frontera francesa.

El preu del bitllet d’anada i tornada en aquest tren turístic és de 36 euros en classe turista i 50 en preferent. Un cost que permet realitzar un recorregut al passat en un tren que va fer història, el Talgo III RD, el més avançat de l’època. La rehabilitació dels vehicles realitzada en els darrers mesos per l’empresa Talgo permet oferir el tren tal com era fa 45 anys. La singularitat del producte és aquesta possibilitat de fer un viatge en el temps des dels anys 60 fins al segle II a.C. A Tarragona els viatgers reviuen el passat romà de Tarraco amb els seus espais més emblemàtics com el Circ, l’Amfiteatre, les seves muralles o la Torre del Pretori.

La Presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton, davant aquesta bona notícia ha volgut destacar que “l’èxit d’iniciatives com aquesta, fruit del treball i de la feina ben feta, demostren que el turisme cultural i de la història és el que realment funciona a la nostra ciutat i que de cara al Patronat Municipal de Turisme hem de seguir treballant en aquesta direcció per millorar i fer créixer aquests projectes de cara a la temporada vinent”.

Els bitllets per viatjar al passat es poden adquirir a través del web de www.renfe.com en l’apartat “ocio en tren” i a les mateixes taquilles de les estacions de venda de bitllets.

Segells de reconeixement d’administració oberta