Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Més de 10.000 persones gaudeixen de les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi"

Més de 10.000 persones gaudeixen de les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi"

Més de 10.000 persones gaudeixen de les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi"

Les jornades de l'ARPA d'aquest mes de febrer han registrat el triple d’assistència que l’edició passada.
Més de 10.000 persones gaudeixen de les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi" Imatge de la roda de premsa de presentació de les jornades
06/03/2014

 

El passat 2 de març van acabar les jornades gastronòmiques La Part Alta somriu a la crisi, després de ser prorrogades una setmana més per l'èxit i la demanda del públic. Durant els 21 dies que han durat les jornades, més de 10.000 persones han passat pels quinze restaurants de l’associació gastronòmica ARPA.

A aquesta xifra cal sumar-hi les prop de 6.000 d’ampolles de vins de les DO del territori que s'han consumit durant les jornades, com ara la DO Tarragona, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Cava i DOQ Priorat.

Les jornades gastronòmiques La Part Alta somriu a la crisi tenen l’objectiu d’apropar al públic la gastronomia de la ciutat i els vins del territori a uns preus inferiors als habituals.

El president de l’ARPA, Quintín Quinsac, ha comentat que: “Estem molt satisfets amb la resposta del públic tarragoní i ja estem preparant properes accions per aquesta temporada de primavera- estiu”. El proper mes de juliol, l'ARPA organitzarà durant la setmana del Concurs de Focs Artificials la 5a edició de “Sopars sota els focs” al passeig de les Palmeres i, a partir de meitats de juliol fins al setembre, tindrà lloc el 3r Festival ARPA: "Sopars i música en viu”, que proposa gaudir de sopars i concerts als restaurants de la Part Alta.

Per la seva banda, la presidenta del Patronat de Turisme i regidora de comerç, Patrícia Anton, ha manifestat novament la seva satifacció davant l’èxit d’aquestes jornades que correspon principalment a “l’alta qualitat gastronòmica dels nostres restaurants i restauradors”.

Segells de reconeixement d'administració oberta