Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Premis i reconeixements al sector comercial 2014

Premis i reconeixements al sector comercial 2014

Premis i reconeixements al sector comercial 2014

La Generalitat de Catalunya ha engegat els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris.
24/10/2014

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial premien i reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s’hagin distingit per ser innovadores, millorar el valor afegit en l’acte de compra, promocionar els establiments de proximitat, els seus territoris o sectors o que hagin desenvolupat actuacions d’especial notorietat.

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris distingeixen als establiments que al llarg de cent anys han ofert un servei de qualitat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional centenària.

En el primer cas, poden ser candidats a aquests premis, les persones físiques o jurídiques (microempreses, petites i mitjanes empreses) amb establiment operatiu i raó social a Catalunya, les entitats que les representen a escala territorial i sectorial i en el cas del premi a la Gestió Pública, els ens públics.

En la segona categoria de premis, poden ser candidats les microempreses i petites empreses comercials de venda al detall o de prestació de serveis al consumidor final que siguin titulars d’establiments que estiguin oberts al públic des de fa cent o més anys, amb establiment operatiu i raó social a Catalunya. S’estableixen dues categories, una per als establiments de cent o més anys d’antiguitat i una altra per als establiments amb cent cinquanta o més anys d’antiguitat.

Les sol·licituts es poden presentar fins al pròxim 19 de desembre de 2014 als diferents punts de tramitació que ofereix la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

Trobareu més informació en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta