Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Tarragona acull el curs de formació sobre turisme accessible del grup Ciutats Patrimoni

Tarragona acull el curs de formació sobre turisme accessible del grup Ciutats Patrimoni

Tarragona acull el curs de formació sobre turisme accessible del grup Ciutats Patrimoni

Es farà el pròxim 29 d’abril a la sala d’actes de l’IMET
18/03/2014

 

Tarragona acollirà a la sala d’actes de l’IMET el curs de formació "Turisme accessible i atenció al públic amb discapacitat i altres necessitats diverses". Aquest curs, encarregat a la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF), s’emmarca dins del programa d’activitats del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat (GCPHE). Està previst que es faci un curs a cada una de les 13 ciutats patrimoni.

El curs està dirigit als professionals del sector turístic, estudiants de turisme i tècnics dels ajuntaments de les ciutats patrimoni, per tal de perfeccionar l’atenció que s’ofereix a les persones amb discapacitat que visiten els monuments i destins turístics, així com oferir eines per auto diagnosticar l’estat de l’accessibilitat dels establiments turístics, museus i monuments, gestionar el seu manteniment i posar en marxa accions de millora.

El Grup i PREDIF, a través de la seva Comissió de Patrimoni i Ciutat que coordina la tinent d’alcalde de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo, realitzaran a més altres accions que contribueixin a millorar aquest aspecte del turisme, l’accessibilitat. Entre altres propostes, està prevista la Guia de Bones Pràctiques d’Accessibilitat per als recursos turístics de les Ciutats Patrimoni i l’actualització de la Guia de Rutes Accessibles de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat (2010).

Podeu consultar el programa complert del curs en aquest enllaç
La inscripció és gratuïta i podeu descarregar-la en aquest enllaç

El Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre, creada l'any 1993 amb l'objectiu d'actuar de manera conjunta en la defensa i la promoció del patrimoni cultural de les 13 ciutats que el componen, i els nuclis històrics de les quals han estat reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat: Alcalá d'Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona i Toledo.

Segells de reconeixement d’administració oberta