Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Tarragona acull un famtrip d'empresaris interessats en el turisme de reunions i negocis

Tarragona acull un famtrip d'empresaris interessats en el turisme de reunions i negocis

Tarragona acull un famtrip d'empresaris interessats en el turisme de reunions i negocis

Els participants, procedents de diversos països d'Europa, han visitat la ciutat durant el cap de setmana
17/02/2014

 

Tarragona ha acollit aquest cap de setmana un FamTrip en què han participat catorze representants de diferents empreses internacionals interessades en el turisme de reunions i negocis. El viatge de familiarització a Tarragona s’ha produït en el marc previ a la celebració, a Barcelona, de l’Iberian Mice Forums.

Durant la seva estada a la ciutat, els participants al FamTrip, procedents de països tan diversos com França, Itàlia, Txèquia o Rússia, entre d’altres, han visitat les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos i la Tarragona Arena Plaça, han conegut l’oferta hotelera de Tarragona, i han participat en una visita guiada per la Tàrraco romana. També han pogut degustar la tradicional cuina del Serrallo, amb visita al barri de pescadors inclosa i han gaudit de temps lliure per realitzar compres a la ciutat.

L’Iberian Mice Forums són trobades de turisme especialitzat que serveixen per a posar en contacte a compradors i proveïdors de diferents sectors en una destinació amfitriona, per tal que es generin oportunitats de negoci en un entorn efectiu, a través d'activitats socials i reunions d'alt nivell professional.

Segells de reconeixement d’administració oberta