Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Tarragona coneix el model creuerista de Cartagena

Tarragona coneix el model creuerista de Cartagena

Tarragona coneix el model creuerista de Cartagena

Els creuers són una aposta de turisme per dinamitzar el territori
29/05/2014

 

La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton, la consultora de l’àrea de creuers del Port de Tarragona, Alba Colet i el director general de la Cambra de Comerç de Tarragona, Dani Martín, han viatjat a Cartagena per conèixer el model d’èxit de creuers de la ciutat de Cartagena; així com identificar com s’organitza el comerç al voltant del projecte de creuers.

A la ciutat murciana han estat rebuts per l’alcaldessa de Cartagena, Pilar Barreiro; el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Cartagena, Mariano García; i la regidora de Turisme, Carolina Beatriz Palazón Gómez. També els han acompanyat en la seva visita el president de la Cambra de Comerç de Cartagena, Miguel Martínez; el secretari de la Cambra de Comerç de Cartagena, Ramiro Alonso, i el president del Centro Comercial Abierto de Cartagena, Antonio Sánchez.

Així mateix han volgut conèixer la terminal de creuers del Port de Cartagena, i també l’organització de la logística al voltant dels creuers. Per aquest motiu, han estat rebuts pel director comercial, Fernando Muñoz, i l’equip de treball de creuers que els ha mostrat les instal·lacions portuàries.

El grup de treball del nou projecte de creuers a Tarragona es va engegar fa gairebé dos anys. Està liderat pel Port de Tarragona i també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, la Patronal de Turisme, l’Escola de Turisme de la URV, Port Aventura i BCN World. El projecte de creuers és una línia de treball en el món del turisme on tot el territori aposta de manera clara, conjunta i definitiva.

L’objectiu de la nova estratègia comercial és convertir Tarragona en un port referent de destí de creuers. Les previsions de creuers al Port de Tarragona per aquest 2014 són de 3.000 - 4.000 passatgers. Els objectius plantejats a mitjà termini són l’arribada significativa de creuers que representi assolir un trànsit estable d’entre 40.000 i 50.000 creueristes, i incrementar el coneixement de Tarragona i la Costa Daurada entre els prescriptors de creuers.

Segells de reconeixement d’administració oberta