Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Tarragona es promociona com a destí turístic dels viatgers italians

Tarragona es promociona com a destí turístic dels viatgers italians

Tarragona es promociona com a destí turístic dels viatgers italians

Les Ciutats Patrimoni, convidades d'honor a la campanya promocional "La Spagna a Bologna"
15/05/2014

El Grup Ciutats Patrimoni viatjarà a Bolonya (Itàlia) la setmana vinent, a partir de dimecres 21 de maig i fins diumenge 25, amb motiu de la campanya promocional La Spagna a Bologna que se celebrarà dins les accions de promoció turística que està duent a terme Turespaña amb el Grup. Després de la promoció a Roma i a Padova, ara arriba a la capital de l’Emilia Romagna, per tal de reforçar la idea d’Espanya com a destí turístic dels viatgers italians.

La Spagna a Bologna, que compta amb el patrocini i suport de l’Ajuntament d’aquesta ciutat, oferirà durant quatre dies tot tipus d'activitats com exposicions, trobades, espectacles, conferències i degustacions gastronòmiques on les ciutats del Grup seran les protagonistes, tot plegat al mig de la plaça principal de Bolonya.

Les quinze ciutats espanyoles que formen part de Grup van rebre l'any passat un total de 200.000 turistes italians. A la ciutat de Tarragona, l'any 2013 van passar per les oficines del Patronat Municipal de Turisme 2.619 persones de nacionalitat italiana.

Podeu trobar més informació sobre la campanya La Spagna a Bologna en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta