Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Tarragona participa en la Fira Internacional de Turisme de Berlín

Tarragona participa en la Fira Internacional de Turisme de Berlín

Tarragona participa en la Fira Internacional de Turisme de Berlín

Junt amb la resta de ciutats espanyoles declarades Patrimoni de la Humanitat
06/03/2014

Les 13 ciutats espanyoles incloses a la llista de Patrimoni Mundial, i que formen el Grup, es promocionen aquests dies a la Fira de Turisme ITB de Berlín, on es donen cita els destins turístics més importants del món. El Grup participa en la fira arran del conveni de col·laboració subscrit amb Turespaña i compta amb un espai dins l’estand d’Espanya que serà atès per tècnics propis, que facilitaran informació dels destins i mantindran trobades de treball amb operadors turístics i agències interessades en aquests destins culturals, un producte que cada vegada interessa més al turista alemany i que competeix amb l’oferta de sol i platja a què tradicionalment s’associa Espanya.

La fira se celebra fins al diumenge 9 de març i compta amb Mèxic com a país convidat. Des de l’organització de la fira es confia a superar les xifres registrades l’any passat. El 2013 un total de 10.086 expositors de 188 països diferents van presentar tots els seus productes i serveis a aproximadament 170.000 visitants, la majoria d’ells, professionals del sector.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre; creada l'any 1993 amb l'objectiu d'actuar de manera conjunta en la defensa i la promoció del patrimoni cultural de les 13 ciutats que el componen, i els nuclis històrics de les quals han estat reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat: Alcalà d'Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona i Toledo.

Segells de reconeixement d’administració oberta