Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks

Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks

Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks

Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks Foto: Mauri Fernandez
28/07/2015

 

La consellera de Comerç i Relacions de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, la vicepresidenta de la Via T, Sonia Mateo, i la gerent d’aquesta entitat, Patrícia Anton, han presentat en roda de premsa la 13à Fira Fora Stocks, que se celebrarà el proper cap de setmana, del 31 de juliol al 2 d’agost, a la Rambla Nova.

Enguany hi participaran 30 establiments comercials en els quals es podran trobar tota mena de productes: moda, calçat, complements i alimentació, entre d’altres.

Hi haurà servei de barra i zona gastronòmica dels restaurants: El Llagut; El Complet; El Celler de la Secuita i Sushi Take Away. El preu dels plats serà de 4 €.

Per a la canalla s’ha previst una zona d’esbarjo amb atraccions infantils.

Els horaris de la Fira seran els següents:

  • Divendres: 12 h a 23 h.
    Dissabte: 10.30 h a 23 h.
    Diumenge: 10.30 h a 22.00 h.

 

D’altra banda, dissabte a les 21 hores hi haurà un concert de Soul Man Quartet i diumenge, a partir de les 18.30 hores i fins que tanqui la Fira, actuarà el Dj Jobo Closing Fira Soul, Funk i House.

L’acte oficial d’inauguració serà divendres a les 18 hores.

L’organització de la Fira Fora Stock va a càrrec del Centre Comercial la T de Tarragona i compta amb la col·laboració de la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta