Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Cicle de trobades "Expansión-Grupo BBVA" al Palau de Congressos

Cicle de trobades "Expansión-Grupo BBVA" al Palau de Congressos

Cicle de trobades "Expansión-Grupo BBVA" al Palau de Congressos

17/11/2015


El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull aquesta tarda l’acte organitzat per BBVA, CatalunyaCaixa i el diari Expansión sobre la digitalització de les empreses.

Sota el títol “La digitalització: una oportunitat pel creixement de l’empresa a Tarragona” diferents personalitats destacades del món empresarial es donaran trobada per debatre sobre el tema i aportar la seva experiència i coneixements en les xerrades.
En aquest aspecte destaca la presència de José Ángel López Rubio, Responsable d'Operacions de Retail eBay Espanya, encarregat de la ponència inicial. Posteriorment tindrà lloc una taula rodona amb Ramón Salabert, conseller executiu de Telefónica Catalunya, Joan Serrano, director general de Grup Balfegó i Fernando Maudo, director general de Vente-privee.com Espanya.
La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Xavier Queralt, conseller delegat de CatalunyaCaixa, i Martí Saballs, director adjunt d’Expansión. Joan Marín García, director de la zona de Tarragona de BBVA, serà l’encarregat de tancar la sessió.
El cicle de trobades “Expansión – Grup BBVA” començarà a les 18.15 h. Per poder assistir és necessari sol·licitar una invitació a www.eventosue.com/digitaltarragona.
Per a més informació podeu trucar al 914 435 336.

Segells de reconeixement d’administració oberta