Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Concurs d'aparadors tardor 2015

Concurs d'aparadors tardor 2015

Concurs d'aparadors tardor 2015

Concurs d'aparadors tardor 2015
Concurs d'aparadors tardor 2015 Roda de premsa Concurs Aparadors Tardor 2015-Via T
14/10/2015

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, la presidenta de la Via T, Sonia Mateo, i la gerent, Patricia Anton, han presentat el Concurs d’aparadors amb el tema de la tardor, que va dirigit als associats de l’entitat amb la finalitat d’incentivar i dinamitzar el comerç de proximitat de Tarragona.

Els 24 establiments que hi participaran tindran els seus aparadors preparats el 17 d’octubre i no el podran modificar fins al dia 21 de novembre.

S’han establert tres categories de premis: a l’aparador més sostenible i al més creatiu, que els decidirà un jurat especialitzat, i un premi popular, atorgat pel públic. Els establiments guanyadors rebran, entre altres regals, 300 €.

En el cas del premi popular, qualsevol persona podrà participar com a jurat valorant els aparadors a través d’unes butlletes que tindran els establiments participants i també es podran recollir a l’estand del Patronat Municipal de Turisme de la Rambla Nova. Entre tots els participants se sortejaran cinc premis de 60 € per gastar en els establiments participants.

El lema de la campanya és “FES-T VEURE!”, un joc de paraules, que per fer-ho més curt es juga amb la T que és l'emblema de l’associació.

Els veredictes es faran públics el dia 9 de desembre.

Podeu consultar el díptic informatiu en aquest enllaç.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta