Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 El Palau de Congressos acull demà la jornada “Cap a l'excel·lència dels serveis públics municipals”

El Palau de Congressos acull demà la jornada “Cap a l'excel·lència dels serveis públics municipals”

El Palau de Congressos acull demà la jornada “Cap a l'excel·lència dels serveis públics municipals”

Empreses de serveis locals de tot l'Estat es reuneixen demà al Palau de Congressos per analitzar els seus reptes de futur.
El Palau de Congressos acull demà la jornada “Cap a l'excel·lència dels serveis públics municipals” Cartell de la jornada de la Red ELIGE
19/11/2014

 

Tarragona esdevindrà la capital nacional del debat sobre el present i el futur de les empreses de serveis locals aquest dijous, 20 de novembre. El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull la jornada "Cap a l'excel·lència dels serveis públics municipals", organitzada per la Red de Empresas Locales de Interés General (ELIGE), de la qual se'n preveu l'assistència d'uns cent directius.

Entre els ponents d'aquesta macrotrobada d'empreses locals de servei hi ha Josep Maria Rius, director de Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona; Fermín Oslé, conseller delegat de l'Empresa Municipal de l'Habitatge i Sòl de l'Ajuntament de Madrid, o Fernando Fernández-Figueroa, secretari de la Diputació de Sevilla.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de la Red ELIGE, Jesús Maza inauguraran la jornada a les 10.15 h. A banda de les ponències de caràcter tècnic, la jornada comptarà amb la participació de Joan Elías, periodista i conferenciant, que dissertarà sobre l'abast i les implicacions de la motivació, i de Patricia Ramírez, psicòloga esportiva que parlarà de la relació entre excel·lència i actitud.

En el marc de la jornada, es durà a terme la concessió dels I Premis a l'Excel·lència Municipal, guardó creat per la Red ELIGE per reconèixer la qualitat i la innovació dels serveis públics locals.

Red ELIGE és una associació que agrupa empreses municipals i altres entitats locals que presten serveis d'interès general en qualsevol sector o àmbit d'actuació amb l'objectiu de promoure'n els interessos comuns de totes i fomentar l'eficàcia, eficiència, competitivitat i qualitat de servei als ciutadans a la localitat on actuïn.

Trobareu tots els detalls de la jornada al programa de mà.

Segells de reconeixement d’administració oberta