Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 El Palau Firal de Tarragona acull una fira de Gastronomia Gallega del 4 al 14 de juny

El Palau Firal de Tarragona acull una fira de Gastronomia Gallega del 4 al 14 de juny

El Palau Firal de Tarragona acull una fira de Gastronomia Gallega del 4 al 14 de juny

L’entrada és gratuïta i es podran degustar plats típics de Galícia i marisc gallec
29/05/2015

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona es convertirà durant 10 dies en el centre de la gastronomia gallega a Tarragona. La II Feria Gallega del Marisco oferirà del 4 al 14 de juny els millors productes del mar de Galícia, preparats de forma tradicional o amb alguna innovació culinària. Més de 40 plats composen la carta de la fira. A banda de degustar altres especialitats gallegues com empanades, vedella gallega, formatges o Tarta de Santiago i vins típics de la zona com l’Albariño, la fira també comptarà amb una botiga on es podran comprar els productes típics de la zona.


L’organització de la fira, que té entrada gratuïta, va a càrrec de l’empresa Distribuidora Do Mar Galego, que té una llarga experiència en aquest tipus d’esdeveniments. És una empresa gallega de les Rias Baixas que va néixer amb la finalitat de promocionar i difondre la gastronomia i la cultura gallegues per tota la geografia espanyola.


A l’edició del 2013 més d’un miler de persones van gaudir de la gastronomia gallega durant els dies de la fira a Tarragona. En l’edició del 2015 s’espera superar aquesta xifra i consolidar la fira com a referent a la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta