Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 El prestigiós economista José Maria Gay de Liébana al Palau de Congressos l'11 de març

El prestigiós economista José Maria Gay de Liébana al Palau de Congressos l'11 de març

El prestigiós economista José Maria Gay de Liébana al Palau de Congressos l'11 de març

Pronunciarà la conferència "2015: ¿La crisis es historia del pasado? Dudas y retos de la financiación empresarial: finanzas de pizarra"
02/03/2015

 

El pròxim 11 de març el Palau de Congressos serà la seu de la conferència del prestigiós economista José María Gay de Liébana, organitzada per l’APD (Asociación para el Progreso de la Dirección).

Sota el títol “2015: ¿La crisis es historia del pasado? Dudas y retos de la financiación empresarial: finanzas de pizarra” Gay de Liébana parlarà sobre les perspectives de l’economia espanyola en un futur immediat, tenint en compte la situació actual derivada dels anys de crisi i el panorama actual europeu.

L’acte s’iniciarà a les 9.30 h amb la presentació de Gay de Liébana de la mà del conseller de l’APD, Antoni Pont, i la posterior conferència de l’economista. Al voltant de les 10.30 h es donarà lloc a un col·loqui i finalitzarà la jornada amb un cafè networking.

La inscripció pels membres de l’Asociación para el Progreso de la Dirección és gratuïta. Els no-socis poden assistir a la jornada amb una quota d’inscripció de 300€ més iva. Els interessats poden inscriure’s a través de www.apd.es/Inicio/ActividadRegistro.aspx?i=C151009

 

Segells de reconeixement d’administració oberta