Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 El Saló “Posgrados & Idiomas”, al Palau de Congressos el 9 d’abril

El Saló “Posgrados & Idiomas”, al Palau de Congressos el 9 d’abril

El Saló “Posgrados & Idiomas”, al Palau de Congressos el 9 d’abril

L'aparador d’universitats i escoles de negocis mostraran la seva oferta per al curs 2015-2016
07/04/2015

 

El Saló “Posgrados & Idiomas”, que es celebrarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el dijous vinent 9 d’abril, d’11 a 14 i de 16.30 a 19.30 hores, és un aparador d’universitats i escoles de negocis, que mostraran la seva oferta pel curs vinent 2015-16 per a assessorar els interessats en relació als màsters, idiomes a l’estranger, beques, feines a Europa i pràctiques internacionals o sortides laborals dels diferents estudis.

Hi seran presents les Universitats Rovira i Virgili, la Universitat Pompeu Fabra o la Universidad Complutense de Madrid, entre d’altres. També hi trobarem diferents escoles de negocis de prestigi internacional com EADA Business School, ESIC Business School, OBS Online Business School o ESDEN Business School. Tots aquests centres presentaran els seus programes més innovadors, màsters pioners per la seva temàtica i per la possibilitat de dissenyar-los segons les necessitats dels alumnes, uns programes que garanteixen un contracte laboral automàtic.

El saló “Posgrados & Idiomas” és una gran oportunitat per informar-se de primera mà sobre l’ocupabilitat, beques i ajuts, projecció professional, inserció laboral o acords internacionals amb centres formatius de primer nivell, aspectes fonamentals per crear perfils professionals internacionals i competitius.

A més, l’estand de GOAZ posarà a disposició dels assistents una borsa de beques per facilitar l’accés a l’estudi d’un màster. Més de 100 beques d’entre 3.000 € i 6.000 € per cursar estudis.

Al saló també hi seran presents diferents centres d’idiomes a l’estranger, amb una àmplia gamma de destins i cursos a la mida de les necessitats dels estudiants. Els assistents també trobaran tota la informació sobre els cursos especialitzats per a exàmens oficials, MBA, preparació universitària a l’estranger, anys escolars, intensius d’estiu amb classes individuals o en petits grups i pràctiques laborals.

L’empresa WOWI, que funciona com un trampolí professional i es dedica a aconseguir pràctiques internacionals per estudiants amb pràctiques remunerades a l’estranger en el sector empresa, mitjans i turisme i en destins com Estats units, Regne Unit, China i Tailàndia també tindrà un espai al saló. A més, al Palau de Congressos també hi haurà expositors que representaran l’oferta de les Universitats Internacionals d’Austràlia i Nova Zelanda, i hi haurà la presència de l’escola de negocis de prestigi internacional CAMPUSFRANCE, de Barcelona.

Algunes de les confirmacions al Saló “Posgrados&Idiomas” són:
CAMPUS FRANCE Barcelona, ESDEN Business School, GOAZ Orientación, SCU-Southern Cross University, Language Links Education and Training College - Perth, Universidad Complutense de Madrid, Universitat Pompeu Fabra, IUCT, Comenius Regio Ciudad Educadora, ESIC Business School, EDUCAFFAIRS Estudios en el Extranjero, A+CAPEC Australia-New Zeland, WOWI Prácticas Internacionales, EADA Business School, British Summer Idiomas, Universitat Rovira i Virgili, OBS Online Business School, Johan Cruyff Institute, CEF UDIMA, Aston Idiomas, Nacel Idiomas.
A+CAPEC Australia-New Zeland representat per diferents universitats:
Australian Catholic University , Bond University , Curtin University, James Cook, University, Murdoch University , Queensland University of Technology, University of Newcastle, University of Sydney , University of New South Wales, University of Technology Sydney, Victoria University, Browns English Language School, English Language Company, Impact English , Inforum Education Australia, Langports, Lexis English, Perth International College of English, University of Queensland - ICTE, New Zealand Language Centres, Southern Lakes English College, The Campbell Institute, University of Otago Language Centre and Foundation Year.

 

  • Saló “Posgrados & Idiomas 15 Tarragona”
  • Dijous, 9 d’abril de 2015 d’11 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h
  • Accés lliure
  • Planta 0 del Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Segells de reconeixement d’administració oberta