Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 El seminari Marca Ciutat torna, per segon cop, a Tarragona

El seminari Marca Ciutat torna, per segon cop, a Tarragona

El seminari Marca Ciutat torna, per segon cop, a Tarragona

El seminari de màrqueting de ciutats i territoris de Catalunya tindrà lloc els dies dos i tres d’octubre a l’Antiga Audiència.
El seminari Marca Ciutat torna, per segon cop, a Tarragona Cartell del seminari d'enguany
08/09/2015

 

Tarragona acollirà per segona vegada consecutiva el seminari Marca Ciutat 2015 - El seminari de màrqueting de ciutats i territoris de Catalunya, organitzat pel Centre Català d’Anàlisi i Informació Internacional i l’Ajuntament de Tarragona, que referma així el seu compromís amb el projecte de Marca Tarragona. El seminari tindrà lloc els propers dies 2 i 3 d’octubre a l’Antiga Audiència i comptarà amb una assistència prevista d’un centenar de professionals del sector del màrqueting de territoris.

El Marca Ciutat és una cita ineludible per a professionals de turisme, pro­moció econòmica i comunicació, així com del màrqueting i la comunicació que treballin en el món del citymarketing.

El Marca Ciutat és un seminari especialitzat en la creació d'un segell propi referent de destinacions urbanes i de territori. Pretén acostar les tècniques i noves tendències en el màrqueting i la comunicació estratègica per posicionar les ciutats en un entorn competitiu. Per això, convé explorar les possibilitats reals de cada lloc i distingir les eines que tenim a l’abast i que ens convé explorar: arqueologia, gastronomia, comerç, turisme, etc.

En aquesta edició hi haurà dos eixos temàtics: l’agència de marca i el lligam entre marca ciutat i marques de destinacions turístiques. Experts internacionals en màrqueting de ciutat presentaran casos d’èxit a partir d’esdeveniments de diferents ciutats.

Qui hi pot participar?

El seminari està especialment adreçat a responsables de turisme, promoció econòmica i comunicació, així com professionals del màrqueting i la comunicació que treballin en el món del citymarketing.

Informació

Podeu ampliar informació i fer les vostres inscripcions al web marcaciutat.wordpress.com.

Programació del seminari Marca Ciutat (PDF).

 

Segells de reconeixement d’administració oberta