Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 La Generalitat obre la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2015

La Generalitat obre la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2015

La Generalitat obre la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2015

Ja està oberta la convocatòria de la 16a edició dels Premis Nacionals de Comerç. Fins al proper 18 de desembre, els comerciants, empreses comercials, entitats i ens públics interessats a participar poden presentar les seves candidatures.
La Generalitat obre la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2015 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
08/10/2015

La Generalitat de Catalunya —mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— acaba d’obrir la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i al Establiments Centenaris 2016. Fins al proper 18 de desembre, els comerciants, empreses comercials, entitats i ens públics interessats a participar en la 15a edició dels Premis Nacionals poden presentar les seves candidatures.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques (microempreses i pimes) amb establiment  operatiu i raó social a Catalunya que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis, les entitats que les representin i ens públics.

Com en anteriors edicions, s'estableixen tres categories: Premi a la Iniciativa Empresarial (amb dues subcategories,  Innovació en el Comerç, Premi a l'eCommerce), Premi a la Iniciativa Col·lectiva (amb dues subcategories, a la Iniciativa Col·lectiva Territorial i a la Sectorial)  i Premi a la Gestió Pública.

De la seva banda, els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris volen distingir els comerços en actiu que al llarg de més de cent anys han obert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se a les necessitats de compra de la ciutadania. Aquests guardons compten amb dues categories: una per als establiments de cent o més anys d’antiguitat i una altra per a aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d'història.

Les sol·licituds s’han de presentar, segons el model normalitzat, que estarà a disposició de les persones interessades a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://www.ccam.cat), i a la pàgina web del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta