Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 La II Festa de la infància solidària i el comerç s'uneix amb l'esport

La II Festa de la infància solidària i el comerç s'uneix amb l'esport

La II Festa de la infància solidària i el comerç s'uneix amb l'esport

Se celebrarà a Campclar del 24 al 26 de setembre i donarà a conèixer les diferents disciplines dels Jocs Mediterranis 2017.
08/09/2015

 

Enguany, l’Associació de Comerciants de Campclar ha volgut unir la Festa de la Infància a través del comerç amb els Jocs Mediterranis 2017 organitzant una sèrie d’activitats que es desenvoluparan del 24 al 26 de setembre a la Rambla del barri.

La Festa de la Infància tindrà lloc dissabte 26 de setembre i servirà per informar als infants que hi participin i a les famílies de Campclar de les diferents disciplines que competiran en els Jocs Mediterranis, aprofitant el teixit comercial més proper a l’emplaçament on es desenvoluparan la major part dels Jocs. Amb aquests actes festius es vol apropar l’esdeveniment del 2017 als veïns.

L’acte central de la Festa de la Infància del dia 26 constarà de les següents activitats:

  • Activitats esportives per promocionar les disciplines menys conegudes dels JJMM.
  • Animació amb speaker durant tota la jornada amb música.
  • Carpa dels JJMM 2017 on es donarà informació dels Jocs i on hom es podrà inscriure com a voluntari.
  • Activitats relacionades amb la festa per part dels comerços que hi participin.
  • Exhibicions de centres esportius i entitats culturals.
  • Inflable per a la canalla.
  • Durant tot el matí es podrà participar a la ruleta dels JJMM2017 i els premis obtinguts es recolliran en l’establiment comercial corresponent.
  • Participació de les mascotes del Club dels Tarraconins.
  • Carpa solidària de recollida d’aliments.

 

Les 28 botigues que formen part de l’Associació de Comerciants de Campclar s’encarregaran de distribuir els tiquets per participar a la ruleta, aportaran els premis i formalitzaran les inscripcions a les activitats; a més, cada establiment tindrà assignat una modalitat esportiva que promocionarà.

Cal destacar que durant els dies 24 i 25 es donaran a conèixer els JJMM a través de jocs educatius i divertits. Està previst posar en escena de les 17.30 a les 18.30 hores esports minoritaris amb la participació dels joves del barri en les modalitats d’esgrima, bàdminton i petanca. També es farà difusió dels esports que es duran a terme a les diferents seus dels Jocs , mitjançant jocs per a la canalla, i hi haurà tallers de pintura, xapes, manualitats, etc.

L’organització va a càrrec de l’Associació de Comerciants de Campclar amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017, Tarragona Impulsa, el Club dels Tarraconins, la conselleria de Comerç de l’Ajuntament i l’ Institut Municipal de Serveis Socials a través del Pla de Desenvolupament Comunitari de Camplar.

Segells de reconeixement d’administració oberta