Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central col·laboren per la millora de l'ocupació

L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central col·laboren per la millora de l'ocupació

L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central col·laboren per la millora de l'ocupació

El Servei d'Intermediació Laboral de l’Ajuntament gestionarà la selecció de personal amb l'aportació d'orientació i assessorament al centre comercial Parc Central
24/11/2015

 

Aquesta tarda el tinent d’alcalde d’ocupació i desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca Rosell, i Miguel Ángel González Lago, en representació de la Subcomunitat de Propietaris del Parc Central, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el centre comercial.

Tarragona Impulsa i el Parc Central col·laboraran per tal de millorar l’ocupació i les competències professionals de les persones. Així es dóna resposta a la demanda de perfils professionals qualificats en el comerç, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern i la renovació del centre.

Tarragona Impulsa farà d’intermediari en els processos de selecció de personal i oferirà una orientació integral a les persones, així com assessorament a les empreses pel que fa a la formació i qualificació requerides. El tinent d’alcalde ha explicat: “la col·laboració de tots els agents del territori, ja siguin públics o privats, és necessària per aconseguir canvis estructurals que millorin les competències de les persones treballadores i, per tant, perfeccionin la productivitat de les empreses”. I ha afegit: “Es tracta de crear sinergies positives que s’encomanin a tot el teixit comercial per fer entre tots una ciutat preparada per als nous reptes de futur en què el turisme de compres té cada cop més pes”.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta