Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Més de 13.000 persones passen per la pista de gel de la campanya "Posa llum al teu Nadal"

Més de 13.000 persones passen per la pista de gel de la campanya "Posa llum al teu Nadal"

Més de 13.000 persones passen per la pista de gel de la campanya "Posa llum al teu Nadal"

Es va tancar el passat diumenge dia 18
Més de 13.000 persones passen per la pista de gel de la campanya "Posa llum al teu Nadal" Foto: Ivan Parra
23/01/2015

 

La pista de gel de la Plaça Verdaguer ha estat sens dubte una de les activitats més lluïdes i participatives de la darrera campanya de Nadal, Posa llum al teu Nadal. Més de 13.000 patinadors i patinadores han pogut passar una bona estona a la pista, i 3.000 d’elles han pogut gaudir-hi amb els vals descompte que es facilitaven als comerços implicats. Aquesta iniciativa, fruït del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i APIC i la col·laboració de la Via T i altres patrocinadors; ha estat un bon incentiu per omplir el centre de la ciutat d’activitats i ambient nadalenc al voltant de les botigues durant la campanya més forta de l’any.

La pista, feta de gel autèntic i de 25x15 m i cobrint una superfície de 600 m2, on també hi havia una zona de vestidors i entrega de patins; s’ha mantingut en perfecte estat fins al darrer dia, que va ser aquest diumenge 18 de gener. La capacitat d’aforament de la pista s’ha limitat a uns 80 patinadors per torn, d’uns 30 minuts de durada cadascun. A banda de l’equip de treballadors, també es va comptar amb el suport d’un grup de voluntaris de Tarragona 2017 per assistir als usuaris de la pista.

Segons la regidora de comerç i turisme, Patrícia Anton, aquesta “ha estat una iniciativa excel·lent que ha complert amb escreix l’objectiu de promoure i dinamitzar una de les zones comercials de la ciutat més destacades, potenciant el comerç i l’esperit nadalenc de la ciutat”.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta