Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Nova regulació d’extensions comercials al municipi de Tarragona

Nova regulació d’extensions comercials al municipi de Tarragona

Nova regulació d’extensions comercials al municipi de Tarragona

Aquesta regulació afecta a les condicions d’ús i les autoritzacions pertinents per a poder situar expositors i productes a la venda en la via pública, vinculada a negocis comercials.
17/11/2014

Mitjançant Decret de la consellera delegada de Domini Públic de data 16 d'octubre es van aprovar les “Condicions reguladores de les autoritzacions per ocupacions a la via pública d’Extensions Comercials i Expositors” que han de regir al municipi de Tarragona.

Després de la publicació de l’anunci a la seu electrònica de l’Ajuntament, la conselleria de Comerç i Turisme va efectuar la presentació pública de la normativa el passat 17 de novembre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. A l’acte van ser convidats comerciants, associacions de comerciants i entitats de representativitat comercial a Tarragona com ara la Cambra de Comerç i PIMEC.

La sessió va ser presidida per la consellera de Comerç i Turisme, Patrícia Anton Martínez, i per la consellera delegada de Llicències, Comunicacions Urbanístiques i Ambientals, Domini Públic i Disciplina Urbanística, Victòria Pelegrín Casanova; i amb l’assistència de tècnics de l’Ajuntament de Tarragona.

Els establiments especialitzats en la venda al detall de les següents activitats comercials podran sol·licitar l'autorització per ocupació de via pública amb extensions comercials:

  1. Productes agroalimentaris (fruites, verdures, llavors i afins)
  2. Flors i plantes
  3. Premsa i papereria
  4. Articles de promoció turística i de records (tipus “souvenir”)
Segells de reconeixement d'administració oberta