Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Taller sobre turisme de compres

Taller sobre turisme de compres

Taller sobre turisme de compres

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza a Tarragona els dies 27 i 29 d'octubre el Taller "Atendre millor als turistes francesos".
14/10/2015

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza a Tarragona els dies 27 i 29 d'octubre el Taller "Atendre millor als turistes francesos", dintre de la secció 'Tallers sobre Turisme de Compres'.

Aquesta iniciativa s’integra dins el "Pla Integral de suport a la competitivitat en el comerç al detall 2015", impulsat per la Secretaria de Estado de Comercio mitjançant la Dirección General de Comercio Interior (Ministerio de Economía y Competitividad), i compta amb la col·laboració i participació de la Cambra de Tarragona.

L’activitat està adreçada a empresaris individuals, gerents i directors, responsables de vendes o dependents de comerços dins del sector comercial al detall

Pulseu aquí per a més informació i us animem a que us inscriviu al taller, ja que serà profitós per millorar l'atenció comercial al turista francès que visita Tarragona i vol fer shopping als nostres comerços.

Segells de reconeixement d’administració oberta