Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Turisme i l'Associació de Restaurants Art-e presenten la 3a edició de les Jornades de l'Arròs

Turisme i l'Associació de Restaurants Art-e presenten la 3a edició de les Jornades de l'Arròs

Turisme i l'Associació de Restaurants Art-e presenten la 3a edició de les Jornades de l'Arròs

Disset establiments hi participaran del 13 al 30 de novembre.
Turisme i l'Associació de Restaurants Art-e presenten la 3a edició de les Jornades de l'Arròs Presentació de la 3a edició de les Jornades de l'Arròs
11/11/2014

 

Sota el títol “Arrossos Creatius: tres setmanes, tres arrossos”, l'Associació de Restaurants de l'Eixample Art-e, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i Tarragona Gastronòmica presenten la 3a edició de les Jornades de l'Arròs amb la participació de 15 restaurants i 2 bars. Del 13 al 30 de novembre, hi haurà "tres setmanes, tres arrossos". La idea és que cada restaurant ofereixi cada setmana un arròs diferent. El plat d'arròs anirà, sempre, acompanyat per una cervesa inèdit individual amb un cost total de 14 euros per persona.

 

La idea principal és que aquestes jornades funcionin com a plat suggerit pel mateix restaurant, de manera que es deixi oberta la possibilitat que el client ho complementi amb algun altre plat d'entrant o postres o que el restaurant ho inclogui dins del seu menú diari afegint-lo com a suplement al seu preu habitual.

 

Per altra banda, també es vol donar un impuls al tema de la cocteleria creativa i, és per aquest motiu que Arrossaires del Delta, amb col·laboració de Mystic i Totem Cafè, organitzaran una nit de còctels en aquest últim establiment. L'acte anirà a càrrec d'una prestigiosa i reconeguda cocteleria.

 

Els establiments són 20 à la Rambla, Cócvla, Degvsta, DeVins, El Terrat, Mare Nostrum, Ona Restaurant, Toca Peron, Braseria Passadís, Al Natural, Xamfrà del Fòrum, Cantonada, Txar3verd, Sirco Airlines i Mas Folch; Mystic i Totem Cafè.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta