Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Al juliol arriba la segona edició de la ruta de tapes de Sant Salvador

Al juliol arriba la segona edició de la ruta de tapes de Sant Salvador

Al juliol arriba la segona edició de la ruta de tapes de Sant Salvador

Nou establiments participen al "Sansa de Tapes" durant el cap de setmana de l'1 al 3 i del 8 al 10 de juliol
Al juliol arriba la segona edició de la ruta de tapes de Sant Salvador Cartell de Sansa de tapes 2016
28/06/2016

 

La segona edició de "Sansa de Tapes" arriba als dos primers caps de setmana de juliol, del 3 al 5 i del 10 al 12. Aquest any nou establiments oferiran una tapa amb beguda per 2,5 euros i totes les persones que la completin participaran en sortejos i promocions.

"Sansa de Tapes. De 'tapeo' per Sant Salvador" és una ruta organitzada per l'Associació de Comerciants del barri amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, l'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, el Pla de Desenvolupament Comunitari i la fotògrafa voluntària Montse Parisi i té l'objectiu de dinamitzar i donar a conèixer el comerç i la restauració de la zona.

Un total de nou establiments de Sant Salvador i Sant Ramon oferiran tastets en horari de migdia i vespre. Entre totes les persones que completin la ruta i lliurin la butlleta segellada per tots els establiments, se sortejarà una estada a pensió completa per a dues persones a l'Hotel Aquum Spa i un val de compra per valor de 30 euros per gastar als comerços adherits a l'Associació de Comerciants de Sant Salvador.

Uns dies més tard, el 30 de juliol, se celebrarà una festa final a la plaça de l'Església de Sant Salvador, on es podran degustar totes les tapes que han participat en la ruta.

 

Més informació

Segells de reconeixement d’administració oberta