Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks

Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks

Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks

Estarà ubicada a la Rambla Nova
Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira Fora Stocks Foto: Mauri - La consellera de Comerç, Elvira Ferrando i la vicepresidenta de la Via T, Sonia Mateo
10/02/2016

El proper cap de setmana tindrà lloc la XIV edició de la Fira Fora Stocks a la Rambla Nova, amb botigues de moda, complements, serveis, alimentació, zona gastronòmica, exposició de vehicles i zona d’atraccions infantils.

La Fira, organitzada per la Via T amb la col·laboració de l’Ajuntament i altres institucions, obrirà el divendres a les 12 del migdia, amb una quarantena d’estands distribuïts en dos trams de la Rambla Nova. En el tram entre el carrer Canyelles i la Unió hi haurà vehicles nous i d’ocasió i, al tram davant del Metropol, la zona de moda amb botigues de la ciutat i amb peces a preus atractius. També hi haurà restaurants, zona de descans amb taules i activitats.

Durant la Fira es lliuraran tiquets a totes les persones que comprin, que entraran en un sorteig de diferents regals, des d’una nit d’hotel per a dues persones, entrades per l’Aqumm Spa, invitacions per anar al casino, sopar per a dues persones, regals de les mateixes botigues, etc.

Els restaurants oferiran plats vinculats amb els calçots, aprofitant que és un producte de la temporada i de la zona.

Diumenge, a les 18.30 hores, hi haurà un concert a càrrec del grup PIG FAT.

Els horaris de la Fira seran:

  • Divendres, de 12 a 22 hores
  • Dissabte, de 10 a 22 hores
  • Diumenge, de 10 a 21 hores
Segells de reconeixement d’administració oberta