Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Campanya de Nadal al Mercat Central

Campanya de Nadal al Mercat Central

Campanya de Nadal al Mercat Central

Del 29 de novembre al dia 5 de gener estarà en marxa la campanya de regals dels "Rasca Rasca"
Campanya de Nadal al Mercat Central Foto: Mauri
29/11/2016


La consellera de Comerç de l'Ajuntament, Elvira Ferrando, i la presidenta de l'Associació de Venedors, Maria Virgili, han presentat aquest matí en el Mercat Central, la campanya que l'Associació de Venedors del Mercat Central ha organitzat amb motiu de les festes nadalenques, que consistiran principalment en la campanya de regals "rasca rasca", la recollida de joguines per part de la Creu Roja i la clausura de l'any del centenari del Mercat Central.

Rasca rasca
Del 29 de novembre al dia 5 de gener, estarà en marxa com cada any la campanya de regals dels "Rasca Rasca". Totes aquelles persones que realitzin les seves compres al Mercat Central de Tarragona podran trobar premis directes o la possibilitat de participar en el sorteig final.

S'han realitzat 20.000 rasca, dels quals 1000 portaran premis directes de productes aportats per col·laboradors i espònsors: vals per compres, ampolles de vi, lots de Coca Cola, torrons, llibres, etc. Aquests regals es podran recollir a la parada de promocions.

Totes les butlletes no premiades es podran dipositar a l'urna que hi haurà al mercat pel sorteig final el dia 5 de gener.

Tres premis finals per un import total de 2000 euros en compres
1r. Premi 1.250 euros en compres
2n. Premi 500 euros en compres
3r Premi 250 euros en compres

Acció solidària
Del 29 de novembre al 5 de gener es destinarà un espai dintre del mercat per a la recollida de joguines de la campanya de la Creu Roja "Els seus drets en joc".

Cloenda del centenari del Mercat Central
El dia 19 de desembre a les 12 hores, al Mercat Central, tindrà lloc la clausura de l'Any del Centenari.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta