Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Clausura dels actes del centenari del Mercat Central

Clausura dels actes del centenari del Mercat Central

Clausura dels actes del centenari del Mercat Central

El proper dilluns dia 19 a les 12 h del migdia se celebrarà l'acte de clausura dels actes, i començarà la tercera gimcana dels aparadors de Nadal
14/12/2016

Dilluns vinent se celebrarà l’acte de clausura del Centenari del Mercat Central. L’acte tindrà lloc a l’interior de l’actual mercat i  consistirà en la  interpretació de peces musicals per part d’alumnes de l’Estudi de Música i els parlaments de la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, i de la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili. També hi haurà un aperitiu i brindis per a tots els assistents.

El mateix dilluns, a les 17.30 hores, a la porta del Mercat del carrer Governador González s’il.luminarà l’arbre de Nadal decorat amb imatges de tot el personal que treballarà al nou mercat i amb motius nadalencs. També es cantaran nadales i dos pares noels repartiran xocolatines commemoratives.

L'organització és a càrrec de l'Associació de Venedors del Mercat Central amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Espimsa i la Unió d’Empresaris del Voltant del Mercat.

A més, també és el dia escollit per l'inici de la III Gimcana dels Aparadors de Nadal dels Voltants del Mercat, que durarà fins al 4 de gener. Podran participar tots els nens i nenes d'edats compreses entre els 4 i 12 anys, que hagin recollit el full de ruta a les botigues participants.

Per omplir el full de ruta caldrà visitar tots els aparadors de les botigues que participen en la campanya i trobar quin producte del Mercat tenen amagat.

El dia 5 de gener a les 13.30 hores a la botiga TUC TUC es farà el sorteig dels premis, i el lliurament de regals tindrà lloc el dia 7 de gener a les 13.30 hores  al carrer Governador González cantonada amb Passatge Cobos.

L'organització és a càrrec de la Unió d'Empresaris del Voltant del Mercat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona,Espimsa i l’Associació de Venedors del Mercat Central.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta