Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Demà s'obre el termini de sol·licituds de parades per Sant Jordi

Demà s'obre el termini de sol·licituds de parades per Sant Jordi

Demà s'obre el termini de sol·licituds de parades per Sant Jordi

Els establiments de llibres i flors, institucions, entitats i associacions que vulguin sol·licitar autorització tenen temps de fer-ho entre l'1 i el 16 d'abril, ambdós inclosos.
Demà s'obre el termini de sol·licituds de parades per Sant Jordi Sant Jordi 2015. Foto: Ivan Parra.
31/03/2016

Per tal de garantir el bon desenvolupament i organització de la festivitat de Sant Jordi, l'Ajuntament de Tarragona regularà les activitats que es poden dur a terme a l'espai central de la Rambla Nova i la resta d'espais de la ciutat amb motiu d'aquesta festa cívica extraordinària.

Els establiments de llibres i flors, institucions, entitats i associacions que vulguin sol·licitar autorització per a la instal·lació de parades per Sant Jordi, tenen temps de fer-ho entre demà, 1 d'abril de 2016 (divendres) i el 16 d'abril (dissabte), ambdós inclosos (14 dies hàbils).

Només s'autoritzarà la venda de llibres, flors i articles de marxandatge directament relacionats amb la festivitat de Sant Jordi. Només s'admetrà el lliurament de qualsevol altre producte si es fa de manera gratuïta.

L'espai de la Rambla Nova es distribuirà de la manera següent:
  • Coca 1 (entre Roger de Llúria i Adrià-Sant Agustí): centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d'escoltes i colles castelleres, amb seu a la ciutat. Així com llibreters i floristes de la ciutat sense establiment fixe.
  • Coca 2 (entre Adrià-Sant Agustí i Unió-Sant Francesc): institucions, entitats d'àmbit nacional, entitats ciutadanes inscrites al Registre d'Entiats Municipal, mitjans de comunicació i partitis polítics, amb seu a la ciutat.
  • Coca 3 (entre Unió-Sant Francesc i els Despullats): llibreters i floristes amb establiment o concessió fixa a la ciutat.
  • Coca 4 (entre Despullats i Centenari): entitats i associacions del tercer sector.

 

Les sol·licituds per a les coques 1 i 2 s'hauran de fer presencialment en qualsevol de les oficines de l'OMAC. Pel que fa a les coques 3 i 4, l'Ajuntament disposarà directament la reserva i ubicació de la parada sense que calgui presentar sol·licitud prèvia. Finalment, les peticions per a altres ubicacions fora de les coques centrals de la Rambla Nova es tramitaran segons el procediment general.

El dia 20 d'abril de 2016 es publicarà a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tarragona la resolució d'aprovació definitiva de les ocupacions.

Més informació:
Segells de reconeixement d’administració oberta