Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Dissabte 2 de juliol Feel Vermut solidari per la Fundació Estela

Dissabte 2 de juliol Feel Vermut solidari per la Fundació Estela

Dissabte 2 de juliol Feel Vermut solidari per la Fundació Estela

La festa serà a les 11 h del matí al Moll de Pescadors del barri del Serrallo.
28/06/2016

El dissabte que ve, 2 de juliol, a partir de les 11 h al Moll de pescadors del barri del Serrallo (sota la pèrgola de la confraria de pescadors), Feel Vermut celebrarà un vermut solidari per la Fundació Estela, amb la col·laboració de la Confraria de pescadors del Serrallo i l’Ajuntament de Tarragona.

La Fundació Estela és una fundació sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció personal del discapacitat intel·lectual i la millora de la seva integració social, destacant prioritàriament aquelles actuacions orientades a l'educació, la formació professional, la integració laboral i l'acolliment residencial.

Durant la festa, se serviran unes 1.500 degustacions de Vermut Yzaguirre vermell al preu de 2 euros. Per acompanyar-lo, es repartiran 800 bosses de patates xips Frit Ravich i marxandatge dels patrocinadors; a més, se serviran uns 300 plats de fideuà al preu de 4 euros. D’aquesta manera, els diners que es recullin formaran part de la donació a aquesta fundació tarragonina.

Com sempre, l’esperit de la festa serà el de promoure el costum tarragoní de fer el vermut amb els amics i la família a les terrasses de la ciutat. La jornada estarà amenitzada per diferents actuacions musicals i culturals:

  • d'11 a 15 h actuació musical a càrrec de DJ Rayo
  • d'11.30 a 13 h cercavila i actuació musical pel Moll de pescadors a càrrec de la banda “Sons de la Cosetània” i la banda Gallega de Gaitas “San Xoán, de Paramos de Tui”
  • de 13 a 14 h exhibició de Salsa a càrrec de l’escola “Salsa Buru”
  • a les 13.30 h se serviran al preu de 4 euros 300 plats de fideuà

 

Les empreses col·laboradores són les següents: Vermut Yzaguirre, Coca Cola, Frit Ravich, Tarragona ràdio i Cuina 1, que recolzen aquesta iniciativa solidària amb la cessió de productes i material promocional per a les celebracions de “Feel Vermut”.

Segells de reconeixement d’administració oberta