Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 El mercadet de la Rambla Nova tornarà a la plaça Corsini quan les obres de remodelació de la plaça estiguin enllestides

El mercadet de la Rambla Nova tornarà a la plaça Corsini quan les obres de remodelació de la plaça estiguin enllestides

El mercadet de la Rambla Nova tornarà a la plaça Corsini quan les obres de remodelació de la plaça estiguin enllestides

S’ha consensuat entre Espimsa i els marxants del mercadet.
El mercadet de la Rambla Nova tornarà a la plaça Corsini quan les obres de remodelació de la plaça estiguin enllestides Fotografia de la reunió de la presidenta d’Espimsa i els marxants.
30/11/2016

La consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, s’ha reunit aquesta setmana amb els representants de les quatre associacions de marxants de Tarragona que formen part del mercadet que actualment està ubicat a la Rambla Nova amb motiu de les obres del Mercat Central. A la trobada es van consensuar els següents aspectes:

Els marxants que actualment estan ubicats a la Rambla Nova, retornaran a la plaça Corsini tan aviat com estiguin enllestides les obres de remodelació d’aquesta plaça; s’estudiarà com millorar l’estètica de les parades i també es treballarà per acordar la reubicació a la plaça.

A la reunió hi van assistir els representants de l’Associació de Marxants de la Província de Tarragona, la Tarragona Associació de Marxants, els Marxants Tarragona i l'Associació Gitana de Tarragona.

El mercadet que se celebra els dimarts i dijous té 100 parades de venda.

Segells de reconeixement d’administració oberta