Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 El Mercat Central bufa les espelmes del seu centenari

El Mercat Central bufa les espelmes del seu centenari

El Mercat Central bufa les espelmes del seu centenari

Avui s'ha fet l'acte que dóna el tret de sortida a la programació commemorativa del centenari del Mercat Central, que s'estendrà fins al 19 de desembre.
El Mercat Central bufa les espelmes del seu centenari Fotografia del pastís d'aniversari del Mercat. Autor: Mauri
08/01/2016

 

El primer acte commemoratiu del centenari del Mercat Central ha tingut lloc aquest matí al carrer Governador González, tocant a la façana del Mercat. L’acte ha comptat amb els parlaments de la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando; la presidenta de l'Associació de Comerciants del Mercat de Tarragona, Maria Virgili, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

També s’ha lliurat un pastís d’aniversari a la presidenta de l’Associació, s’han enlairat 10 globus simbòlics, un per cada dècada del Mercat i, per finalitzar, 100 persones significatives del Mercat Central, algunes ja jubilades, s’han fet una fotografia de grup.

La cloenda ha estat amenitzada amb intèrprets de la banda de vent-metall del Conservatori de Música de Tarragona.

El Mercat Central de Tarragona es va inaugurar un 19 de desembre de 1915. Cent anys després l'atzar va fer que aquest dia esdevingués la jornada de reflexió de les eleccions generals, així que la festa d'aniversari que dóna el tret de sortida a les activitats del centenari s'ha hagut d'ajornar fins avui, dia acordat amb l'Associació de Venedors del Mercat Central. 

La programació que commemora el centenari s'estendrà durant tot l'any fins al 19 de desembre de 2016. Aviat en revelarem els detalls.

Podeu veure el moment de l'enlairament de globus en aquest vídeo de Tarragona Ràdio.

Segells de reconeixement d’administració oberta