Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 El programa Yuzz ja està en marxa per donar suport a 27 joves emprenedors

El programa Yuzz ja està en marxa per donar suport a 27 joves emprenedors

El programa Yuzz ja està en marxa per donar suport a 27 joves emprenedors

Als emprenedors se’ls hi ofereix un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada
El programa Yuzz ja està en marxa per donar suport a 27 joves emprenedors Fotografia dels participants
26/01/2016

 

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili han posat en marxa la VII edició de Yuzz “Joves amb idees”, que compta amb la participació de 27 joves emprenedors que han estat seleccionats per desenvolupar la seva idea de negoci. El projecte Yuzz ofereix durant cinc mesos, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica.

Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la URV. S'ofereix als emprenedors un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada.

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, tots els emprenedors del programa Yuzz tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte en l'àmbit d'Estat i se seleccionaran els millors, els quals tindran com a premi un viatge a Silicon Valley per assistir al Fòrum Impulsa i, a la tornada, optar a finançament per posar en marxa el seu negoci.  

L’Ajuntament juntament amb més de 40 entitats locals públiques i privades fan possible que el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge del Banc Santander, desenvolupi el programa amb centres de formació propis a cada municipi. A la nostra ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

En les sis edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 42 centres YUZZ repartits per tot l’Estat.

Més informació: www.yuzz.org

Segells de reconeixement d’administració oberta