Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 La Fira Tot Ocasió s'instal·larà al recinte firal del 8 al 10 d'abril

La Fira Tot Ocasió s'instal·larà al recinte firal del 8 al 10 d'abril

La Fira Tot Ocasió s'instal·larà al recinte firal del 8 al 10 d'abril

S’hi podran trobar productes de tecnologia, esports, motor, decoració alimentació, roba, espai de food trucks, entre d’altres.
La Fira Tot Ocasió s'instal·larà al recinte firal del 8 al 10 d'abril Espais interiors del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
08/03/2016

Del 8 al 10 d’abril el recinte firal del Palau de Congressos acull la Fira Tot Ocasió que ocuparà tot l’espai interior i exterior del recinte firal.  Seran 5.000m2 d’exposició comercial on s’hi podran trobar productes de tecnologia, esports, motor, decoració alimentació, roba, espai de food trucks, entre d’altres.

La iniciativa neix amb la voluntat de crear una fira on incentivar les vendes, a través d’un gran aparador multisectorial, amb preus especials per a l’ocasió amb la possibilitat que els expositors puguin treure els estocs de temporada i productes amb ofertes exclusives per a la fira. Aquesta és la primera edició de la fira que durarà 3 dies en els que s’esperen més de 20.000 visitants.

Divendres a la tarda la Fira Tot Ocasió serà d’accés gratuït amb control d’accés per a limitar l’aforament de l’espai. Dissabte i diumenge, l’accés es farà mitjançant entrada per un import de 2 €, que donarà dret a accedir a les instal·lacions, gaudir de les diferents ofertes dels expositors i d’una consumició gratuïta.

La ubicació de la fira al costat de l’estació RENFE, una parada de taxis i l’aparcament La Pedrera, garanteix als assistents un correcte accés a les instal·lacions i una bona mobilitat.

Fins al moment ja s’han venut més del 60% dels espais disponibles per a la fira. Els interessats poden dirigir-se a hola@firatotocasio.com o al 674 565 994 per sol·licitar informació i reserva d’espai.

Segells de reconeixement d’administració oberta