Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 La tràgica història de "Giselle" interpretada pel Ballet de Moscou

La tràgica història de "Giselle" interpretada pel Ballet de Moscou

La tràgica història de "Giselle" interpretada pel Ballet de Moscou

El pròxim 9 d’abril torna al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el ballet de Moscou amb Giselle, una tràgica història d’amor, engany i traïció
24/02/2016

 

El pròxim 9 d’abril torna al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el ballet de Moscou amb Giselle, la tràgica història d’amor, engany i traïció d’una camperola d’extrema bellesa i innocència. La companyia va interpretar per primer cop l’obra a la ciutat de Tarragona el passat 2014.

La història de Giselle succeeix a les valls properes al Rin on es produeix la tràgica història d’amor que enfronta Albretch, duc de Silesia, que es fa passar per un vilatà anomenat Loys per fer la cort a la bella Giselle, i el guardabosc Hilarion, profundament enamorat de la jove. El terrible engany porta a Giselle a la mort abans de les seves noces i en conseqüència a convertir-se en una Willi (esperits nocturns dels boscs que maten els homes passada la mitjanit) per a tota l’eternitat. El coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev va fundar el ballet de Moscou l’any 1989 i des d’aleshores ha actuat per tot el món en països com Japó, Xina i Itàlia. La companyia està formada per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski, i és una de les companyies més importants del seu país.

En la seva darrera actuació al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el Ballet de Moscou va interpretar el clàssic El Trencanous, un dels ballets més esperats en dates nadalenques. En darreres edicions també ha portat a l’auditori August els ballets de El Llac dels Cignes i Don Quixot.

Les entrades són ja a la venda a través de www.4tickets.es/balletdemoscu i ben aviat a la taquilla d’informació turística de la Rambla Nova de Tarragona (excepte del 19 al 28 de març que només es vendran per Internet). Les entrades tenen un preu de 38 € (despeses de gestió no incloses) i descomptes importants per grups a partir de 12 persones.

Més informació

Per a fotografies, premsa i entrevistes:

Rafel Oliver 622328722 / 971765622

Més informació a: www.factoriacultural.com

Una producció de Factoria de Produccions Culturals SC.

Correu: info@factoriacultural.com Tel. 971765622 / 622328722

Segells de reconeixement d’administració oberta