Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Les activitats de Nadal arriben a Tarragona

Les activitats de Nadal arriben a Tarragona

Les activitats de Nadal arriben a Tarragona

Divendres, de les 17.30 a les 19.30 h, se celebrarà la festa de l'encesa dels llums davant de la Font del Centenari
Les activitats de Nadal arriben a Tarragona Foto: Mauri
21/11/2016


La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, ha presentat en roda de premsa les activitats organitzades per l'Ajuntament de Tarragona i diferents entitats ciutadanes i comercials amb motiu de les festes de Nadal i Reis. Per tal de dóna'ls-hi difusió, l'Ajuntament posa en marxa una campanya que té com imatge un estel dels desitjos amb el lema "M'agradaria" i editarà tríptics informatius amb la relació de totes les activitats que es desenvoluparan.

Els principals actes que impulsa la conselleria de Comerç de l'Ajuntament són: l'encesa de llums de Nadal, la pista de gel, la dinamització comercial i les fires i mercats nadalencs, entre d'altres.


L'encesa de llums

La festa de l'encesa de llums, organitzada pel Club dels Tarraconins, tindrà lloc el divendres vinent, 25 de novembre, a la Rambla Nova davant de la Font del Centenari, de les 17.30 a 19.30 h. L'acte estarà conduït per Carles Carrasco, que oferirà el seu repertori musical. Hi haurà una pantalla gegant on es projectarà els "m'agradaria" del públic i els infants presents a la festa. També es comptarà amb l'actuació de les corals de l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

L'enllumenat estarà obert del 25 de novembre al 6 de gener, en total 43 dies, de les 18 a les 23 hores, cada dia. El cost econòmic és de 212.000 € i l'assumeix íntegrament l'Ajuntament. El lloguer del material de l'enllumenat i la seva instal·lació tindrà un cost de 207.000 € i la despesa energètica serà de 5.000 €.
La instal·lació tracta de respectar els paràmetres mediambientals i de sostenibilitat, minimitzant les despeses energètiques perquè el material lumínic és LED.


Pista de gel

La pista de gel s'instal·larà a la plaça Verdaguer i romandrà oberta del 25 de novembre al 8 de gener. L'empresa promotora és l'Agencia de Publicitat Internacional Catalana.

Els horaris d'obertura seran els següents:

  • Durant els dies lectius del 25/11/2016 al 21/12/2016:
  • De dilluns a divendres de les 17 a les 21 hores; per a grups concertats, als matins de 10 a 14 hores.
  • Els dissabtes, diumenges i festius, l'horari serà d'11 a 21 hores.
  • Durant les vacances escolars, del 22/12/2016 al 8/01/2017, l'horari serà d'11 a 21 hores.


L'entrada a la pista de gel tindrà un preu de 7 € i hi haurà diferents tipus de descomptes.
Es distribuiran 100.000 tiquets 2x1 al màxim d'establiments comercials de Tarragona, que els distribuiran entre els seus clients, i que es podran fer servir els dies laborables.


Dinamització comercial

D'altra banda, es desenvoluparan diverses activitats de dinamització comercial als barris i al centre ciutat promogudes per entitats associatives comercials de Tarragona, amb el suport municipal de la conselleria de Comerç.

Per exemple, el segon concurs d'aparadors de Nadal; música al carrer per dinamitzar el comerç; recollida solidària de joguines per a la Creu Roja; la III Gimcana dels voltants del Mercat; xocolatades de suport a la Marató de TV3, etc.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, ha destacat la campanya "Aproxima't al Nadal", que es basarà en l'animació festiva pels principals carrers comercials per tal d'atreure el màxim flux de ciutadans a través de les figures del Pare Noel i els elfs, els quals visitaran comerços i els infants es podran fer fotos amb ells.


Fires i mercats de Nadal

La Fira de Nadal estarà ubicada a la Rambla Nova, tram castellers, del 25 de novembre al 23 de desembre. L'horari de diumenge a dijous, de 9 a 21 hores; divendres i dissabte, de 9 a 21.30 hores.
La Fira d'artesania estarà ubicada a la Rambla Nova, tram del Balcó del Mediterrani i romandrà oberta del 3 de desembre al 6 de gener, de 10 del matí a 21 hores.

Podeu trobar tota la informació sobre els actes en la web municipal tarragona.cat/magradaria

Segells de reconeixement d’administració oberta