Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona

Reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona

Reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona

Reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona Foto: Mauri - Reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona
23/05/2016


Aquest mes de maig ha tingut lloc una nova reunió de la Taula de Treball de Comerç de Tarragona (TTCT), que aplega els representants de les diferents associacions comercials de la ciutat.

Durant la trobada es van tractar diferents qüestions, com els preparatius de la campanya comercial de Nadal, que en aquesta ocasió es pretén que sigui unificada, i que novament comptarà amb la pista de gel a la plaça Verdaguer. D'altra banda, també es va abordar la vinculació que pot tenir el comerç de la ciutat amb els Jocs del Mediterrani i s'estudien diferents formes de col·laboració com ara la possible venda de marxandatge. Per últim, a la reunió també es van analitzar les possibilitats que ofereixen per als comerciants les escales a la ciutat de diferents creuers.

A la reunió van assistir representants de les següents entitats: Botiguers de Tarragona, Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau, Associació de Comerciants La Via T, Associació de Venedors del Mercat Central, Associació de Comerciants de Campclar, Unió d'Empresaris dels voltants del Mercat Central, Nova Unió de Comerciants de Bonavista, Associació Centre Comercial la Vall de l'Arrabassada.

Segells de reconeixement d’administració oberta