Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Tarragona acollirà demà i dissabte el Seminari Marca Ciutat

Tarragona acollirà demà i dissabte el Seminari Marca Ciutat

Tarragona acollirà demà i dissabte el Seminari Marca Ciutat

És el Seminari de referència en màrqueting de ciutats i territoris
20/10/2016

 

El conseller de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, inaugurarà demà a les 9.50 h el Seminari Marca Ciutat 2016, que se celebrarà els dies 21 i 22 a l'Antiga Audiència i que està organitzat pel Centre Català d'Anàlisi i Informació Internacional i l'Ajuntament de Tarragona.

El Seminari Marca Ciutat és el més important que es realitza a Catalunya en la seva modalitat i té com a objectiu exposar les noves tendències del màrqueting i la comunicació estratègica per ajudar a les ciutats i les destinacions a posicionar-se en un entorn competitiu. El Seminari s'ha convertit en una cita imprescindible per a responsables de turisme, promoció econòmica, comunicació i màrqueting. En aquesta edició s'hi han inscrit unes cent persones.

Enguany es compta amb la participació d'experts internacionals en màrqueting de ciutat, que presentaran casos d'èxit a partir d'esdeveniments de diferents municipis, com: Mihalis Kavaratzis, professor de Màrqueting i Management a la Universitat de Leicester (Regne Unit); Nicholas Montemaggi, director de Màrqueting i Gestió de Projectes a ¡Ambassador.net i Traveldudes; Mª Àngels Serra, sòcia-consultora de Chias Marketing i Genís Roca, president de Roca Salvatella. També intervindran: Jaume Marin, director de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Toni Puig, professor de màrqueting públic a Esade i assessor; Oriol Estela, coordinador del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, i Xavi Martín, director de màrqueting i comunicació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Enguany és la 8a edició del Seminari Marca Ciutat i la tercera vegada que se celebrarà a Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta