Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Tarragona atorgarà els primers Premis Fòrum Comerç

Tarragona atorgarà els primers Premis Fòrum Comerç

Tarragona atorgarà els primers Premis Fòrum Comerç

Els premis, organitzats per la conselleria de Comerç amb la col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona, es lliuraran en una gala al Teatre Tarragona.
Tarragona atorgarà els primers Premis Fòrum Comerç Botigues al carrer Major. | FOTO: Ajuntament de Tarragona.
29/12/2016

 

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament està preparant per al primer trimestre de l'any vinent els 1rs Premis Fòrum Comerç de Tarragona, que es lliuraran en el transcurs d’una gala que se celebrarà al Teatre Tarragona. Els premis estan organitzats per la conselleria de Comerç  amb la col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona.

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, ha explicat que “els premis tenen com a objectiu premiar i reconèixer els empresaris i comerços dins de l’activitat comercial al detall del teixit comercial i de distribució de Tarragona i, al mateix temps, homenatjar al sector comercial, en el transcurs d’ una gala que se celebrarà anualment”.

A la gala es lliuraran tres categories de reconeixements i premis. D’una banda, hi haurà un reconeixement i homenatge per anys de servei i gestió comercial, en la qual es guardonarà els establiments que compleixen 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys. D’altra banda, es lliuraran quatre Premis Fòrum Comerç Tarragona i, a més a més, en la categoria Comerç 2016 es lliuraran  els següents premis: als millors establiments comercials de proximitat de Tarragona; a l’Empresa de l’Any dins de la categoria gran format comercial i el Premi del jurat al comerç “Valors de Servei”.

Per a la categoria dels millors establiments comercials de proximitat es comptarà amb un jurat format per representants de l’Ajuntament de Tarragona, del departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, associacions comercials de la ciutat, PIMEC, Cambra de Comerç, CEPTA, URV, Institut Vidal i Barraquer i Escola Joan XXIII, aquests darrers perquè imparteixen cicles de Comerç.

Als premiats amb el reconeixement i homenatge  se’ls obsequiarà amb un diploma acreditatiu, i als premiats amb el Premi Fòrum Comerç Tarragona, amb un trofeu especialment dissenyat, que es presentarà públicament, la primera quinzena de gener.

Des de l’Ajuntament, la consellera Elvira Ferrando, “vol implicar a tots els actors implicats en els sector comercial i fer que aquesta Gala  que  s’organitza per primera vegada a Tarragona, sigui una trobada de promoció i de reconeixement de la important labor de la distribució comercial i del servei del comerç al detall a la nostra ciutat.”

Segells de reconeixement d’administració oberta