Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2016 Una altra edició de Night&Shop by Tarragona

Una altra edició de Night&Shop by Tarragona

Una altra edició de Night&Shop by Tarragona

Arrenca el pròxim divendres, de 20 a 24 hores
Una altra edició de Night&Shop by Tarragona Foto: Mauri - la vicepresidenta de la Via T, Sonia Mateo; el president, Salvador Minguella; la consellera de Comerç de l'Ajuntament, Elvira Ferrando i la gerent de la Via T, Judith Sentís
01/06/2016

El pròxim 3 de juny se celebra la IV Edició de la Night&Shop by Tarragona, un esdeveniment dels comerços de la ciutat que romandran oberts fins a les 12 hores de la nit amb ofertes de descomptes, regals, promocions i moltes activitats al carrer per poder gaudir de la nit més màgica del comerç de Tarragona.

Enguany hi haurà les següents activitats:

  • La Night&Shop by Tarragona s'inaugurarà amb una desfilada a la Rambla Nova, a càrrec de l'agència de models Magda Simó. Es faran dues passades, la primera a les 20 h i la segona a les 22.30 h.
  • A la plaça Verdaguer, a partir de les 20.45 h, hi haurà un concert a càrrec de Pig Fat, duet de blues format per l'americà White Boy White i Jr Blues Charley.
  • Als carrers de la Unió i Governador González es podran visitar dos espais gastromusicals. D'una banda, al carrer de la Unió estarà ambientat amb food trucks, zona chill out, barra i The Prymys Dj. I, d'altra, al carrer Governador González els establiments El Peix que es mossega la cua i Coimbra traslladaran el restaurant al carrer i es podran degustar deliciosos tastets, tot això acompanyat dels alumnes del Dj André Vicenzzo (Plastic Tarragona).
  • La Xaranga la Capona animarà la zona del Mercat fent un recorregut pels carrers Solé, Reding, Governador González i rodalia. També cal destacar la festa final que tindrà lloc al Highland.
  • La Night&Shop by Tarragona està organitzada per la Via T amb la col·laboració de l'Ajuntament, entre altres institucions.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta