Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Al febrer tornen els menús a preus ajustats amb les jornades gastronòmiques "La part alta somriu a la crisi"

Al febrer tornen els menús a preus ajustats amb les jornades gastronòmiques "La part alta somriu a la crisi"

Al febrer tornen els menús a preus ajustats amb les jornades gastronòmiques "La part alta somriu a la crisi"

La sisena edició d'aquesta campanya compta amb dotze restaurants i nou cellers
Al febrer tornen els menús a preus ajustats amb les jornades gastronòmiques "La part alta somriu a la crisi" Presentació de les jornades gastronòmiques. | FOTO: Mauri Fernández.
30/01/2017

 

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí la sisena edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi que en la seva edició passada va superar els 10.000 participants. Consolidades dins el calendari gastronòmic de la ciutat, les jornades tindran lloc de l’1 al 28 de febrer.  La proposta ofereix la possibilitat de gaudir els restaurants de l’ARPA de menús a preus inferiors als habituals. Els clients podran escollir entre menús i menús degustació a un preu de 19 i 32 euros (IVA inclòs) i begudes no incloses; tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana.

De la mateixa manera que en les edicions passades, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. A més, ARPA, organitzarà diversos concursos a les xarxes en els quals se sortejaran menús i visites als cellers participants. La Part Alta Somriu a la Crisi 2017 comptarà amb la participació de tots els membres de l’ARPA. Als ja veterans restaurants AQ Restaurant, Arcs RestaurantEl Llagut, Entrecopes, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant s’hi sumen tres noves incorporacions: el restaurant Punt i a Part (al carrer Cuirateries), La Mestressa del Tòful i Can Truites (aquests darrers ubicats a prop de la plaça del Fòrum).

La proposta gastronòmica estarà maridada per vins de 9 cellers que representen les diverses D.O. de la nostra província. Enguany els cellers participants són: I tant, Baronia del Montsant, Varias, Vins Padró S.L., Artiola, Joan Sardà, Altiplà Wines, Covides i Heretat Vall Ventòs. Com a novetat d’aquesta edició el programa inclou un “vi convidat” d’una altra D.O. catalana, concretament de la  D.O. Empordà. Segons ha explicat la presidenta d’ARPA Eva Sánchez: “aquesta iniciativa té com objectiu difondre la cultura del vi i la riquesa de les D.O. catalanes. Hem pensat que pot ser una bona manera d’apropar altres D.O. als nostres clients”.

Per la seva banda, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez, ha destacat que "aquesta proposta no només convida a gaudir de l'altíssima qualitat de la nostra oferta gastronòmica a preus molt raonables, el Somriu a la Crisi és també un exemple del caràcter audaç i optimista dels nostres restauradors que, en uns temps difícils, van albirar l'oportunitat i han aconseguit consolidar amb èxit unes jornades que tenen una nota d'alegria molt especial".

Com en edicions passades, l’acció gastronòmica compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona des del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta