Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Arriba la 3a edició del Sansa de Tapes

Arriba la 3a edició del Sansa de Tapes

Arriba la 3a edició del Sansa de Tapes

L’Associació de Comerciants de Sant Salvador torna a oferir la popular ruta gastronòmica amb 11 tapes.
27/06/2017

La tercera edició del “Sansa de Tapes” al barri tarragoní de Sant Salvador tindrà lloc el segon i tercer cap de setmana del mes de juliol, concretament els dies 7, 8 i 9 i 14, 15 i 16. Un total de cinc establiments de Sant Salvador i Sant Ramon oferiran una tapa amb beguda per només 2,5 euros.

Després de l’èxit i la bona rebuda que han tingut les dues primeres edicions, el barri torna a apostar pel "Sansa de Tapes", oferint entre tots els establiments participants una varietat d’11 tapes per a tots els gustos. Els establiments participants són: Bar La Plaza, bar restaurant Camp de Tir, Toma-T Algo, Fleca Neus i Blats and Blends.

Les persones que completin la ruta i lliurin la butlleta segellada per tots els establiments participaran en un sorteig amb dos premis:

  • Un val de compra per valor de 30 € per gastar als comerços adherits a l'Associació de Comerciants de Sant Salvador.
  • Una estada per a dues persones a l’Aquum Spa amb allotjament i pensió completa (entrada, dissabte a les 12 h, i sortida, diumenge a les 12 h).

 

Accediu aquí al díptic informatiu amb la descripció de les tapes i els establimens, i la butlleta al sorteig (PDF)

La cloenda es realitzarà el 22 de juliol a partir de les 18 h, a la pl. de Pere Anglada i consistirà en una gran festa on es podran tastar totes les tapes que s’han presentat en aquesta edició.

“Sansa de tapes” és una ruta de degustació que té l'objectiu de dinamitzar i donar a conèixer el comerç i la restauració de la zona. Està organitzada per l'Associació de Comerciants del barri amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, l'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, la col·laboració de la fotògrafa Montse Parisi i el suport del Centre Cívic de Sant Salvador.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta