Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Avui s'inicia el desmuntatge de la carpa exterior del Mercat Central

Avui s'inicia el desmuntatge de la carpa exterior del Mercat Central

Avui s'inicia el desmuntatge de la carpa exterior del Mercat Central

Es guardaran tres peces dels panells ecteriors perquè es preservin i formin part de la història del Mercat.
Avui s'inicia el desmuntatge de la carpa exterior del Mercat Central Últims dies de funcionament de la carpa provisional del Mercat Central. Foto: David Oliete.
08/05/2017

Seguint el cronograma previst i una vegada inaugurat el Mercat Central el dia 16 de març, el passat 27 del mateix mes es van iniciar les tasques de desmuntatge de la carpa del mercat provisional. Un cop finalitzats els treballs a l’interior, avui s’inicia el desmuntatge de la carpa exterior, tal com estava fixat en el calendari de desmantellament.

A primera hora d'avui dilluns, l’empresa encarregada desconnectarà el subministrament elèctric i començarà a retirar els panells exteriors, d'una mida de 2 metres per 2 metres. Se’n guardaran tres peces per tal que es preservin i formin part de la història del Mercat.

 

No hi ha goteres

D’altra banda, respecte al Mercat Central, ja en ple rendiment, des d’Espimsa assenyalen que les tasques de manteniment i neteja dels col·lectors es realitzen durant la nit. En aquestes canalitzacions s’acumulen restes orgàniques provinents de la neteja de les pròpies parades que poden crear embussaments puntuals, per això, les tasques de neteja, en alguna ocasió s’han de realitzar durant el dia, provocant petites caigudes d’aigua puntuals que, en cap cas, es tracta de goteres o deficiències en la coberta del nou edifici i que se senyalitzen per evitar possibles relliscades.

Per tant, Espimsa confirma que es tracta de petites pèrdues d’aigua fruit de l’activitat diària d’un gran equipament com és el Mercat Central, que en les seves primeres setmanes obert s’està consolidant com punt neuràlgic de l’activitat comercial de la zona.

Segells de reconeixement d'administració oberta