Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Dilluns es lliuraran els primers Premis Fòrum comerç Tarragona

Dilluns es lliuraran els primers Premis Fòrum comerç Tarragona

Dilluns es lliuraran els primers Premis Fòrum comerç Tarragona

La Gala tindrà lloc al Teatre Tarragona
27/01/2017

El Teatre Tarragona acollirà el proper dilluns 30 de gener,  a les 20 hores, els primers Premis Fòrum Comerç Tarragona en el transcurs d’una gala organitzada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament  amb la  col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona.

Els premis tenen com objectiu premiar i reconèixer els empresaris i comerços  al detall del teixit comercial i de distribució de la nostra ciutat i, alhora, homenatjar al sector comercial.

A la gala es lliuraran tres categories de reconeixements i premis:

  • 1a Categoria: Reconeixement i homenatge per anys de servei i gestió comercial a Tarragona a 57 comerços, pels complir 24, 40, 50, 60, 75 i 100 anys de servei.
  • 2a Categoria: Distinció especial de la Primera edició dels Premis Fòrum Comerç Tarragona a les Associacions de Comerciants de Tarragona. Seran guardonades les 19 entitats comerciants per la seva tasca associativa del comerç local i la prestació de serveis i treball pel teixit comercial de la ciutat.
  • 3a Categoria: Premis Especials Fòrum.                                                                  

-Premi Especial del Centenari del Mercat Central.
-Premi de reconeixement al comerç històric i singular.
-Premi del  Comerç Just.
-Premi al Gremi Artesà.
-Premi al  Millor Aparador Anual.
-Premi a l’Empresa de l’Any dins de la categoria gran format comercial.

  • 4a Categoria: Comerç 2016 Premi Fòrum.

-Premi al millor comerç minorista urbà de Tarragona 2016.
-Premi al millor establiment comercial de Ponent.
-Premi al millor establiment comercial de Llevant.

Per a la 4a Categoria, els candidats van ser presentats a la conselleria de Comerç per les entitats comercials de Tarragona, PIMEC i també n’hi va haver a títol individual. Els criteris que s’han tingut en compte en la valoració global  de les candidatures presentades  en les tres subcategories han estat: imatge exterior i interior de l’establiment; varietat i originalitat del producte; gestió de serveis comercials a l’establiment; innovació; atenció al client i integració urbana i social, antiguitat de l’establiment i singularitat comercial.

La consellera de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando, ha explicat que per primer cop Tarragona  celebrarà un acte de reconeixement  al comerç i que la voluntat és que sigui un acte anual, “ amb els 1rs Premis Fòrum Comerç volem difondre i situar Tarragona com un eix important dins del comerç del territori, reconeixen l’esforç del sector comercial, per a fer-lo més competitiu, modern, sostenible i divers.”

 

Segells de reconeixement d'administració oberta