Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 Dimecres les botigues surten al carrer

Dimecres les botigues surten al carrer

Dimecres les botigues surten al carrer

Del 6 al 9 de setembre els comerços de l’Associació de Comerciants de la Via T i la Unió d’Empresaris Voltants del Mercat Central oferiran els seus darrers estocs de la temporada.
05/09/2017

Del 6 al 9 de setembre es desenvoluparà la campanya comercial “Les botigues al carrer”, organitzada conjuntament per primera vegada per l’Associació de Comerciants de la Via T i la Unió d’Empresaris Voltants del Mercat Central.

La consellera de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando; el president de l’Associació de Comerciants de la Via T, Salvador Minguella, i el president de la Unió d’Empresaris Voltants del Mercat Central, Josep Maria Juan, han assenyalat en l’acte de presentació que és la primera vegada que les dues entitats s’uneixen per fer una campanya comercial conjunta, doncs han unit esforços en benefici del comerç i de la ciutat.

Elvira Ferrando ha explicat que la unificació de la campanya “Les botigues al carrer” és el resultat del treball desenvolupat per la regidoria de Comerç i les dues associacions en la Taula de Comerç, que es va crear a finals de l’any 2015, “enguany es visualitza el comerç de qualitat i de proximitat”.

La consellera també ha assenyalat algunes de les accions que s’han fet al llarg de l’any per promoure i donar a conèixer el comerç de la ciutat: es va celebrar la Gala Fòrum; es va posar en marxa la campanya “Tot queda a casa”, efectuada per les conselleries de Comerç dels ajuntaments de Tarragona i Reus, la via T i el Tomb de Reus; es va inaugurar el Mercat Central, i s’han implantat nous establiments comercials de marques importants.

Finalment, la regidora ha afirmat: “continuarem treballant per visualitzar la qualitat i singularitat del comerç de Tarragona, un bon exemple és la campanya conjunta de les dues associacions “Les botigues al carrer” que creiem tindrà una magnifica acollida”.

Segells de reconeixement d'administració oberta