Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 El 30 de gener Tarragona celebrarà els primers premis Fòrum Comerç

El 30 de gener Tarragona celebrarà els primers premis Fòrum Comerç

El 30 de gener Tarragona celebrarà els primers premis Fòrum Comerç

Tindran lloc en una gala al Teatre Tarragona
09/01/2017


El Teatre Tarragona acollirà el 30 de gener a les 20 hores, els 1rs Premis Fòrum Comerç Tarragona en el transcurs d'una gala organitzada per la conselleria de Comerç de l'Ajuntament amb la col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona.

Els premis tenen com a objectiu premiar i reconèixer els empresaris i comerços al detall del teixit comercial i de distribució de la nostra ciutat i, alhora, homenatjar al sector comercial.
La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, i el president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, han presentat avui el trofeu que es lliurarà als guardonats amb el Premi Fòrum Comerç Tarragona i Comerç 2016, que ha estat especialment dissenyat pel joier Joan Blàzquez.

A la gala es lliuraran tres categories de reconeixements i premis:

1.- D'una banda, hi haurà un reconeixement i homenatge per anys de servei i gestió comercial als establiments que compleixen 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys, als quals se'ls obsequiarà amb un diploma acreditatiu.

2.- D'altra banda, es lliuraran sis Premis Fòrum Comerç Tarragona:

  • Premi especial al Centenari del Mercat Central.
  • Premi de reconeixement al comerç.
  • Premi comerç just.
  • Premi al gremi artesà.
  • Premi al millor aparador anual.
  • Premi a l'empresa de l'any dins de la categoria grans formats comercials.


3.-En tercer lloc hi haurà la categoria Comerç 2016 de la qual es lliuraran tres premis:

  • Premi al millor comerç detallista urbà de Tarragona 2016
  • Premi al millor establiment comercial de Ponent.
  • Premi al millor establiment comercial de Llevant.


Per la categoria Comerç 2016 es comptarà amb un jurat format per representants de l'Ajuntament, del departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, de les associacions comercials, PIMEC, Cambra de Comerç, CEPTA, URV, Institut Vidal i Barraquer i Escola Joan XXIII, aquests darrers perquè imparteixen mòduls formatius de Comerç.

A més, en el transcurs de la gala es farà una distinció especial per a totes les associacions de comerciants de Tarragona.

El president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, ha manifestat que "Tarragona és la capital del comerç" i ha destacat que "des del primer moment vam coincidir amb l'Ajuntament que la ciutat necessitava un acte de reconeixement al comerç com el que s'està preparant, que es converteixi en una trobada anual de promoció i homenatge".


La consellera de Comerç, Elvira Ferrando ha afirmat que "el comerç contribueix a la convivència i la cohesió social, més de ser importantíssim pel desenvolupament econòmic local i per la creació d'ocupació". També ha assenyalat que amb els 1rs Premis Fòrum Comerç "es vol situar Tarragona com un eix important dins del comerç del territori, reconeixen l'esforç del sector comercial, per a fer-lo més competitiu, modern, sostenible i divers".

Segells de reconeixement d'administració oberta