Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2017 El Club dels Tarraconins obre la borsa de treball pel Parc de Nadal de Tarragona

El Club dels Tarraconins obre la borsa de treball pel Parc de Nadal de Tarragona

El Club dels Tarraconins obre la borsa de treball pel Parc de Nadal de Tarragona

23/10/2017


El Club dels Tarraconins ha obert el procés de selecció dels monitors i monitores del Parc de Nadal de Tarragona d'aquest any. Els candidats tenen temps fins al divendres 3 de novembre per inscriure's a través d'un formulari al web del Club: www.tarraconins.cat

L'organització recorda que els requisits mínims per a poder-se apuntar són: tenir més de 18 anys, titulació de monitor de lleure i predisposició al treball actiu amb infants i joves en qualsevol dels àmbits d'actuació del Parc de Nadal.

Un cop valorats tots els currículums, es farà una primera preselecció que es publicarà al mateix web la setmana del 13 de novembre. Tot seguit es convocaran als candidats finalistes per a la realització d'entrevistes personals, que serviran per definir l'equip educatiu del Parc.

El treball al Parc de Nadal s'estableix del 27 de desembre de 2017 al 4 de gener de 2018, a més de les sessions prèvies de formació.

Més informació i contacte: Club dels Tarraconins club@tarraconins.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta